Kim Van Male

Coaching

Heb je geen energie om aan je dag te beginnen, heb je regelmatig ergens pijn of kun jij meer dan je laat zien? Ga aan de slag met je lichaam én je geest. Train je mind! Je mindset is bepalend voor hoe je je voelt, gedraagt en hoe je handelt. Je fysieke en mentale welzijn, dát bepaalt hoe jij je voelt!
In één-op-één gesprekken werken we aan je mindset. Hoe herken je de signalen van je lichaam? Vergroot je inzichten, krijg opdrachten op maat en vindt en behoud de juiste balans. Je begint weer met plezier aan je dag en hebt energie voor dat wat jou gelukkig maakt. Je vergroot je weerbaarheid voor dat wat op je pad komt. Als een kind vol energie en verwachting uitkijkend naar het mooie en leuke dat een nieuwe dag je kan brengen. Overtuigd en met vertrouwen dat je de wereld aankunt! Wacht niet langer en ga aan de slag.

Je hebt het in je!

Aan de Slag met jou Klacht

Je ervaart fysieke klachten, hebt alles al geprobeerd maar het wordt maar niet beter. Je wordt beperkt in het dagelijks leven, het tillen van de boodschappen is een uitdaging en na een dag werk moet je eerst op de bank bijkomen. Ook de uitjes met je partner of vrienden moeten altijd aanpast of worden afgewogen en spelen met de kinderen kan alleen vanaf de bank. Zo had jij jou leven niet voor je gezien. Fysieke klachten, als ook psychische klachten zijn signalen van het lichaam waar je aandacht aan zal moeten geven, ondanks dat je leven wordt geleefd. Wat maakt dat deze klachten bij jou op deze wijze manifesteren? Waar blokkeer jij jezelf wat zich uit in deze klachten? Zoek naar de oorsprong en pak het probleem bij de kern aan! Een combinatie met acupunctuur is in dit geval een mooie methode voor jou uitdaging.

Vindt je Passie

Je zit in de sleur van het leven en je hebt het gevoel dat alles jouw overkomt. Als een drenkeling van de situaties hou jij je hoofd net boven water en drijf je doelloos rond. Een gevoel van machteloosheid, maar tegelijkertijd weet jij dat er meer is in dit leven. Jij bent gekomen met een ander doel, een groter doel, je moet hem alleen nog vinden. Door de juiste vragen, door te gaan voelen en ervaren wordt je begeleid naar de antwoorden die al in jou zitten. Praktisch maar in contact met jezelf.

Persoonlijk Leiderschap

Je wilt je leven omgooien, je weet wat je wilt, maar veranderen blijft lastig. Je voelt je onzeker en kwetsbaar, vervalt steeds in dezelfde gewoontes en houdt dezelfde resultaten, waardoor je nog meer gedemotiveerd wordt. Als een jojo effect met afvallen gooi je de handdoek in de ring en ga je verder op de oude voet. Dit kan anders! Door regelmatige één-op-één gesprekken wordt duidelijk waar jouw patronen jou tegenhouden en kan je zelfsabotage doorzien. Je wordt op de moeilijkste momenten begeleid door jou spannendste nieuwe stappen, zodat je door kunt zetten. Leer hoe je op en over jou ingebouwde kaders gaat en creëer zelfverzekerdheid en slagvaardigheid in jou privé en werk.

Ontstress en Ontspan

“Leuk al die gebalanceerde yoga plaatjes, maar dat is niet het echte leven”, hoor je jezelf al zeggen. Jouw lichaam houdt spanning vast op plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden. Je hoofd draait overuren, ’s avonds in bed lig je te tobben en kan je je rust niet vinden om vervolgens ’s ochtends gebroken en futloos uit je bed te stappen. Hoofdpijn, nek- en schouderklachten zijn jou niet onbekend en regelmatig voel je je prikkelbaar of teneergeslagen. Is dit dan waar je altijd zo hard voor werk? Daar kan je wat aan doen! Leer omgaan met uitdagingen en onverwachte situaties. Ga weer te genieten van alles waar jij zo van houdt. Krijgt overzicht en handel vanuit rust, krijg weer grip op je leven en rust in je hoofd. De oplossing ligt dichterbij dan je zou denken.

Pakketten

Deze pakketten zijn samengesteld  op basis van ervaring. Hoeveel tijd je nodig hebt is heel persoonlijk, hoe intensief je begeleid wilt worden ook. Je kunt zelf vooraf een keuze maken, of naar aanleiding van een kennismakingsgesprek. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen we al binnen een half uur te weten wat jouw doel is en welk pakket het best passend is voor jou beste ervaring.

Pakket 1

Lang genoeg gewacht! Je wilt knallen! Je wilt succes in alle aspecten van je leven. Groei als persoon, ontdek wat jouw passie is, sta sterkt in je schoenen en leer doortastend te werk te gaan. Als VIP member bouw jij jezelf op voor de volgende stap in jouw carrière of gebruik je jouw inzichten om te leven vanuit (zelf)vertrouwen en stabiliteit. Je krijgt passende studies en opdrachten en je kunt je kennis direct toe passen. Regelmatige gesprekken, evaluaties en check ins vormen een stok achter de deur zodat je gegarandeerd bereikt waarvoor je zo je best doet.
2900
 • Jij wilt grootse stappen maken op meerdere fronten
 • 6 maanden aan de slag op jouw tempo
 • Om de week een persoonlijk gesprek
 • Korte contactmomenten wanneer je ze het hardst nodig hebt
 • Vriendelijke confrontatie met jouw patronen om door te pakken
 • Opdrachten op maat

Pakket 2

Je leven is als een bootje dat dobbert op de zee. Het is aan jou om te navigeren dus tijd om het roer te pakken! In een traject van drie maanden werk je intensief aan jezelf. Je leert je leven te sturen op een manier die bij jou past en je leert omgaan met situaties op een manier die voor jou zinvol is. Je mogelijkheden vergroot je door de kansen die je leert zien.
1500
 • Je loopt altijd tegen dezelfde problemen aan en bent toe aan een doorbraak
 • Kom tot de kern van jou probleem
 • 3 maanden in verbinding met jezelf
 • Om de week een persoonlijk gesprek
 • Opdrachten op maat
Meest gekozen

Pakket 3

Onzekerheid hoort bij het leven. Te veel onzekerheid kan echter verlammen. Weet je het even niet meer en heb jij een opstapje nodig? Ook een eenmalig gesprek kan jou al helpen om meer en heldere inzichten te krijgen. Dat kan voor jou voor dit moment voldoende zijn om verder te kunnen. Ik help je graag in een één-op-ééngesprek. Na dat gesprek heb je in elk geval de eerste stap genomen om aan de slag te kunnen met dat wat je wilt bereiken.
150
 • Je probleem is duidelijk en heeft wat fine tuning nodig
 • Handvatten waar je direct mee aan de slag kan
 • Binnen 1,5 uur weer vol inspiratie
 • Bepaal jouw eigen ritme

“ALLE verandering komt van binnenuit!”

Article

 • All Post
 • Uncategorized
Test Post 1

dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementuverra