Kim Van Male

Coaching

Is jouw gezondheid je grootste frustratie? Is pijn en een tekort aan energie bepalend voor hoe je je dag indeelt? Laat jij je nog steeds afremmen door onmacht en onwetendheid over je klachten?

 

 

Besluit vandaag nog dat dit zo niet langer kan en zet een stap naar een klachtenvrij, gezond en gelukkig leven. Om niet alleen betekenis te geven aan je eigen leven, maar ook een betekenisvolle toevoeging te zijn voor de meest waardevolle personen in jouw leven.

 

 

Wacht niet langer en ga aan de slag.

Je hebt het in je!

Aan de Slag met jouw Klacht

Je ervaart fysieke klachten, hebt alles al geprobeerd maar het wordt maar niet beter. Je wordt beperkt in het dagelijks leven, het tillen van de boodschappen is een uitdaging en na een dag werk moet je eerst op de bank bijkomen. Ook de uitjes met je partner of vrienden moeten altijd aanpast of worden afgewogen en spelen met de kinderen kan alleen vanaf de bank. Zo had jij jouw leven niet voor je gezien.

 

Fysieke klachten, als ook psychische klachten zijn signalen van het lichaam waar je aandacht aan zal moeten geven. Wat maakt dat deze klachten bij jou op deze wijze manifesteren? Waar blokkeer jij jezelf wat zich uit in deze klachten? Zoek naar de oorsprong en pak het probleem bij de kern aan! Een combinatie met acupunctuur is in dit geval een mooie methode voor jouw uitdaging.

Vind je Passie

Je zit in de sleur van het leven en je hebt het gevoel dat alles jou overkomt. Als een drenkeling van de situaties houd jij je hoofd net boven water en drijf je doelloos rond. Een gevoel van machteloosheid, maar tegelijkertijd weet jij dat er meer is in dit leven. Jij bent gekomen met een ander doel, een groter doel, je moet het alleen nog vinden.

 

Door de juiste vragen, door te gaan voelen en ervaren wordt je begeleid naar de antwoorden die al in jou zitten. Praktisch en in contact met jezelf.

Persoonlijk Leiderschap

Je wilt je leven omgooien, je weet wat je wilt, maar veranderen blijft lastig. Je voelt je onzeker en kwetsbaar, vervalt steeds in dezelfde gewoontes en houdt dezelfde resultaten, waardoor je nog meer gedemotiveerd wordt. Als een jojo effect met afvallen gooi je de handdoek in de ring en ga je verder op de oude voet. Dit kan anders!

 

Houd jezelf eens een spiegel voor en ga zelfsabotage doorzien. Begeleiding op de momenten wanneer het voor jou spannend wordt, zodat je door kunt zetten om je doelen te behalen. Leer hoe je omgaat met de door jou  ingeslepen patronen en creëer een leven vol zelfvertrouwen, slagvaardigheid en succes in jouw privé en werk.

Ontstress en Ontspan

“Leuk al die gebalanceerde yoga plaatjes en meditatiemomenten, maar dat is niet het echte leven”, hoor je jezelf al zeggen. 

 

Jouw lichaam houdt spanning vast op plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden. Je hoofd draait overuren, ’s avonds in bed lig je te tobben en kan je je rust niet vinden, om vervolgens ’s ochtends gebroken en futloos uit je bed te stappen. Hoofdpijn, nek- en schouderklachten zijn jou niet onbekend en regelmatig voel je je prikkelbaar of teneergeslagen. Is dit dan waar je altijd zo hard voor werkt?


Daar kan je wat aan doen! Leer omgaan met uitdagingen en onverwachte situaties. Ga weer genieten van alles waar jij zo van houdt. Krijg overzicht en handel vanuit rust, krijg weer grip op je leven en rust in je hoofd. De oplossing ligt dichterbij dan je zou denken.

Pakketten

Deze pakketten zijn samengesteld  op basis van ervaring. Hoeveel tijd je nodig hebt is heel persoonlijk, hoe intensief je begeleid wilt worden ook. Je kunt zelf vooraf een keuze maken, of naar aanleiding van een kennismakingsgesprek bespreken wat het best passend is voor jou. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen we al binnen een half uur te weten wat jouw doel is wat jij nodig hebt  voor jouw grootste succes.

Neem contact op, ik plan graag een gesprek met je in om te zien wat ik voor je kan betekenen.

Tel/app: 0629881554 Mail: info@kimvanmale.nl 

Pakket 1

Lang genoeg gewacht! Je wilt knallen! Je wilt succes in alle aspecten van je leven. Groei als persoon, ontdek wat jouw passie is, sta sterkt in je schoenen en leer doortastend te werk te gaan. Als VIP member bouw jij jezelf op voor de volgende stap in jouw carrière of gebruik je jouw inzichten om te leven vanuit (zelf)vertrouwen en stabiliteit. Regelmatig gesprekken, evaluaties en check ins vormen een stok achter de deur zodat je gegarandeerd jouw grootste doel bereikt.
 • Jij wilt grootse stappen maken op meerdere fronten
 • 6 maanden aan de slag op jouw tempo
 • Persoonlijke gesprekken
 • Korte contactmomenten wanneer je ze het hardst nodig hebt
 • Vriendelijke confrontatie met jouw patronen om door te pakken
 • Opdrachten op maat
 • Toegang tot relevante studies, interviews en oefeningen

Pakket 2

Je leven is als een bootje dat dobbert op de zee. Het is aan jou om te navigeren dus tijd om het roer te pakken! In een traject van drie maanden werk je intensief aan jezelf. Je leert je leven te sturen op een manier die bij jou past en je leert omgaan met situaties op een manier die voor jou zinvol is. Je mogelijkheden vergroot je door de kansen die je leert zien.
 • Je loopt altijd tegen dezelfde problemen aan en bent toe aan een doorbraak
 • Kom tot de kern van jouw probleem
 • In verbinding met jezelf
 • Om de week een persoonlijk gesprek
 • Opdrachten op maat
 • Toegang tot relevante studies, interviews en oefeningen
Meest gekozen

Pakket 3

Meest geschikt voor jongvolwassenen.
Onzekerheid hoort bij het leven. Te veel onzekerheid kan echter verlammen. Weet je het even niet meer en heb jij een opstapje nodig? Ook een eenmalig gesprek kan jou al helpen om meer en heldere inzichten te krijgen. Dat kan voor jou voor dit moment voldoende zijn om verder te kunnen. Ik help je graag in een één-op-ééngesprek. Na dat gesprek heb je in elk geval de eerste stap genomen om aan de slag te kunnen met dat wat je wilt bereiken.
 • Je probleem is duidelijk en heeft wat fine tuning nodig
 • Handvatten waar je direct mee aan de slag kan
 • Binnen 1,5 uur weer vol inspiratie
 • Bepaal jouw eigen ritme

“ALLE verandering komt van binnenuit!”

Links

No Posts Found!