Kim Van Male

Herken je dit?

Spanning is in elke vezel van je lichaam aanwezig. Na de zoveelste gebroken nacht, waarbij je de slaap niet kon vatten en uren naar het plafond hebt liggen staren, wrijf je nog eens over je pijnlijk gespannen schouders. Je lichaam voelt zwaar, je bent doodmoe, maar je hoofd is al begonnen met het nalopen van je volledige to-do list van vandaag.

 

Met het goede voornemen om vandaag niet uit je slof te schieten als de kinderen niet meewerken als je om max 8.08u de deur uit moet stappen om beide kids op tijd op school te krijgen, voordat je zelf om 8.30u moet verschijnen in de board meeting, sleep je jezelf naar de douche voor die 5 minuten voor jezelf. Bij de eerste tegenstribbelingen van je oudste die niet uit bed te trekken is ben je je goede voornemen vergeten, gaan de haren in je nek overeind staan en begin je gefrustreerd te schreeuwen.

 

Als de kinderen eenmaal op tijd en wel op school zijn rij je met tranen in je ogen door naar je werk. Waarom kan je jezelf nooit beheersen? Waarom kan dit niet gewoon leuk zijn? Aangekomen op werk, droog je je tranen, zet je je glimlach op en mompel je een ‘Goedemorgen’ naar de vriendelijk lachende receptioniste, de dag gaat door. 

Na een bewogen meeting open je je computer waar er 43 mails wachten, iedereen wil wat van je en ondanks alles wat je doet, is het nooit genoeg. Je kijkt naar je hangende collega’s bij de koffiemachine en weet nu zeker dat je minstens 3 keer zoveel werk verzet als de gemiddelde collega. Met alles wat je thuis, als je ‘vrij’ bent, nog moet doen lijkt het meer op twee fulltime banen, bedenk je je terwijl de druk op je borst begint toe te nemen. Je bent toe aan wat tijd voor jezelf, iets leuks met het gezin, maar het moment dat je billen de stoel aanraken, of een uitje naar het bos is gepland lijkt niemand zin te hebben, moet je bij je schoonouders op de koffie of loopt het nooit zoals je het had gewild en kan je simpelweg het plezier ervan niet meer inzien.

 

Nog voor het avondeten ben je doodop, je hebt alles en meer gegeven. Je hoofdpijn speelt op, maar je moet door. Er moet toch eten op tafel komen en de kinderen gaan ook niet vanzelf naar bed. Van je partner voel je weinig steun, jullie wisselen wat nodige informatie uit. Je weet al hoe deze avond gaat eindigen, of in een pijnlijke stilte voor de tv of een fikse discussie. Maar je bent te moe om er iets aan te veranderen en eerlijk gezegd weet je ook niet hoe. Het voelt als weer een verloren dag, een waar je weer geen verschil hebt kunnen maken. Teleurgesteld in jezelf en eenzaam in een ‘perfect gezin’ heb je het gevoel dat het wel allemaal aan jou zal liggen.

Hoe zou het voor je zijn als…

Je lekker in je vel zit, je wordt s’ ochtends fit en energiek wakker, je neemt eerst een momentje voor jezelf en begint je dag met goede zin.

 

Ondanks de weerstand van de kinderen in de ochtend, en de tijdsdruk om de deur uit te gaan, kan jij rustig blijven. Je kan genieten van de kleine momentjes. Vol trots kan je toe kijken hoe je dochter de laatste hand legt aan haar huiswerk en je zoon nonchalant zijn haren in de gel zet. Waar nodig stuur je de kinderen bij met een glimlach en soms een serieuze noot.

 

Je beseft je heel goed dat het hebben van een baan en een huishouden met kinderen veel te doen geeft, maar je krijgt er zoveel meer voor terug. Je geniet van de warme band die je hebt met de kinderen en op je werk haal je veel voldoening uit de opdrachten die je krijgt en de samenwerking met je collega’s. Je helpt graag anderen en zij staan voor jou klaar. Je weet wanneer je een stap je terug mag doen en voelt je vrij om dat aan te geven.

 

Met het gezin creëren jullie mooie herinneringen, je geniet dagelijks van de kleine dingen. De eigenwijze en onverwacht slimme opmerkingen, een knuffel voordat ze de deur uitrennen en de arm van je partner om je heen.

 

Als je na een dag werken thuis komt kan je je werk afsluiten en bezig zijn met het gezin. Er zijn altijd leuke gesprekken met de kids en met je partner en na het eten maken jullie nog tijd voor een spelletje. Als de kids naar bed zijn, is er een momentje om even tegen je partner aan te kruipen op de bank met een filmpje of bespreken jullie rustig de dag.

Dit is ook voor jou mogelijk! 

In 12 weken naar een ontspannen versie van jezelf, zonder pijn.
8 1-op1-sessies van 1,5 uur
Opdrachten en oefeningen op maat
Informatie voor jou beste gezondheid
Acupunctuur indien nodig
Incheck momenten om tussen de sessies door gemotiveerd te blijven.

Aan het einde van het traject kan jij:

’s Ochtends in alle rust je bed uit en een momentje voor jezelf nemen. Je rekt je nog eens lekker uit, je voelt je goed en energiek. Je weet wat je vandaag wilt doen, stelt je prioriteiten en hebt overzicht op je dag. Dit geeft je rust in je hoofd en een gevoel van vertrouwen in het verloop van de dag.

In de gesprekken van de ochtend kan je mee lachen met de onschuldige grapjes van de kinderen en kan je waar nodig aansturen als ze elkaar in de haren dreigen te vliegen. Opbouwende weerstand van de kinderen tegen alles wat ze tegen zit laat jij van je afglijden. Je observeert wat er gebeurd, jouw positieve energie wordt feilloos overgenomen door de rest van het gezin.

Zowel op je werk en thuis het overzicht bewaren, de drukke dagen weet je eenvoudig te handelen en af te wisselen met dagen waarop je het rustiger aan mag doen. Je voelt de rust in je hoofd en in je lijf, even ontspannen, terwijl je het boek van de plank pakt die al maanden op je ligt te wachten.

Jouw weekend staat dan ook regelmatig in het teken van het gezin, vrienden of een momentje voor jezelf. Je werk zet je van je af en ook het huishouden kan een dagje wachten. Met de kids heb je een uitje gepland waar ze het al de hele week over hebben en ook jij kan niet wacht om er even heerlijk tussenuit te zijn. Als je ze door de duinen achter hun bal aan ziet rennen verschijnt er een brede glimlach op je gezicht en besef je dat dit het alles mooist is wat er is. Je voelt je niet alleen intens gelukkig, maar trots op wat je bereikt hebt.

Als je van je werk naar huis rijdt neem je een momentje om te ontladen, zodat je alle aandacht voor het gezin hebt. Je kletst gezellig met je dochter over haar dag en in je ooghoek zie je de pretogen van je zoon die zojuist een slechte grap bij zijn vriendje heeft uitgehaald. Ondanks de rondslingerende spullen geniet je van dit samenzijn, als je partner bij het eten aanschuift zijn jullie weer compleet.

Met een investering van €1.200,- euro excl. BTW (of in 2 termijnen van €625,-) kan jij dit ook bereiken! Afhankelijk van je verzekering kan er een deel voor vergoeding in aanmerking komen.

Nathalie Kazdal-Poot
Nathalie Kazdal-Poot
Na bijna een jaar lang nekklachten is het een opluchting bij Kim terecht te zijn gekomen! Al na de eerste keer acupunctuur merkte ik dat de pijn in mijn nek afnam. Nu zijn we bijna 10 behandelingen verder en het gaat stukken beter. Ook andere opkomende immobiliteit n.a.v. mijn nekklachten zijn voorkomen. Ik merk dat Kim ook bij reguliere acupunctuur geïnteresseerd is in mogelijke oorzaken van de klachten. Om de oorzaak te onderzoeken zijn we een coachingstraject gestart. Ik ervaar de gesprekken met Kim als professioneel op een hartelijke, behulpzame manier. Ook dit helpt mij enorm verder omdat het mij aanzet tot denken over, bijvoorbeeld, mijn (levens)houding. Kims holistische benadering van welke klacht dan ook werkt voor mij dan ook verder door dan alleen de verlichting en de oplossing van acupunctuur.
Maria Auladell Bernat
Maria Auladell Bernat
With her beautiful energy, Kim creates a very warm and welcoming environment. I loved her holistic approach to my complaints. Thanks to that I feel that not only my physical complaints improve substantially after each session (my movements pain-free are wider and more sustained each time), I also leave more connected to myself and learn beautiful ways to take care of my whole self. Thank you Kim! I am terribly grateful that our paths have crossed!
karim Blauw
karim Blauw
Hele goede ervaring met Kim! Zeer kundig. Kwam binnen met een hardnekkige achillespees blessure en laag energie level. Achillespees is bijna hersteld en veel rustiger. Ook is duidelijk merkbaar dat ik na elke behandeling meer balans en energie heb. Kim is tevens coach werkt vanuit een holistische benadering waarbij ze goed aanvoelt wat er bij iemand speelt. Ze geeft hierbij tips, inzichten en een gerichte behandeling. Echt een aanrader!
Fabi Tigresa
Fabi Tigresa
Kim is heel warm en met wie de communicatie heel gemakkelijk is. Ze is een zeer goede professioneel die precies weet wat je nodig hebt . Ze werkt met grote zorg en precisie. ik raad haar zeker aan !!
Bibi Pijnappel
Bibi Pijnappel
Echt een aanrader om heen te gaan. Geeft rust, ontspanning en verbetert gezondheid. Geweldige behandelingen en klantvriendelijkheid.
Ik ga binnen 3 maanden op vakantie, kan ik dan al starten?
Dat kan, dan haal je de gemiste (max 2 weken) later in.
Wat doet acupunctuur?

Acupunctuur zorgt ervoor dat het lichaam beter kan ontspannen, hierdoor nemen
spanningsklachten snel af.

Maak je altijd gebruik van acupunctuur?
Nee, afhankelijk van de klachten en de vraag zullen we afstemmen of dat voor jou een optie is.
Is acupunctuur pijnlijk?
Bij acupunctuur maak je gebruik van hele dunne naaldjes, hierdoor kan je mogelijk een prikje voelen.