Kim Van Male

Kim van Male

Toen ik op mijn 23ste werd gediagnostiseerd met een autoimmuun ziekte is mijn gezondheid een van mijn belangrijkste interesses geworden. Opzoek naar een natuurlijke manier van helen en omgaan met mijn lichaam, heeft acupunctuur en persoonlijke ontwikkeling mij geholpen om mijn lichaam beter te begrijpen. Zowel fysiek als mentaal heb ik handvatten gekregen om beter aanvoelen wat ik nodig heb en te komen naar een innerlijke balans zonder fysieke belemmeringen. Met bijna 10 jaar praktijkervaring, jaarlijkse bijscholingen en een passie voor persoonlijke groei, help ik mensen graag verder in hun weg naar een goede gezondheid. Acupunctuur en coaching zijn een perfecte combinatie om te kunnen zien wat jouw lichaam en geest werkelijk nodig hebben om je energie weer te laten stromen en klachten te verhelpen. 

Diploma’s en certificaten

Naast de opleiding Acupunctuur bij opleidingsinstituut Qing Bai, heb ik mij verdiept in de kracht van het denken. Dit deed ik door het volgen van een Coachingsopleiding bij een van de grootste pioniers in persoonlijke ontwikkeling, Bob Proctor. Door het samenbrengen van beide opleiding ontstond mijn nieuwe behandelmethode met acupunctuur en coaching. Deze methode is gebaseerd op de energie van jouw fysieke, mentale en spirituele kracht.

Naast deze opleidingen volg ik jaarlijks bijscholingen met een verscheidenheid aan topics zoals;

  • Pijnklachten
  • NLP
  • Traumaherstel
  • Burn-out
  • Vermoeidheid
  • Slaapproblemen
  • Qi gong