Kim Van Male

Pijn, Spanning en Frustratie?

Kennis over Fysieke en Mentale pijn

Waar ik voorheen enkel in de praktijk mijn kennis heb gedeeld over fysieke en mentale gezondheid ga ik nu online! Wekelijks zal ik mooie tips en inzichten met je delen welke jou hopelijk net zo mogen inspireren als ze mij gedaan hebben. 

In mijn praktijk zie ik veel mannen en vrouwen met fysieke klachten en mentale struggles, klachten die constant terugkeren, die erger worden bij stress en spanning of zelfs ontstaan zijn door een ongemerkte opbouw van emoties. Ze weten dat ze hun leven anders moeten inrichten, dat er iets moet veranderen, maar hoe?! Het nemen van rust of meer ontspanning is niet mogelijk en als deze momenten er wel zijn dan geeft dit geen blijvende verandering in de situatie en dit is zó frustrerend! 

Voor mij is dit heel herkenbaar, dit was ik ook. Ondertussen heb ik door vallen en opstaan geleerd hoe dit wél anders kan en dit is wat ik iedereen gun! Energiek, pijnvrij, rust in je hoofd en genietend van het leven. 

Ben jij iemand of ken jij iemand die:

  • Zich regelmatig opgejaagd voelt
  • Geen tijd heeft voor zichzelf 
  • Altijd harder aan het werk is voor een ander dan voor zichzelf 
  • Niet lekker in z’n vel zit en weet niet waarom
  • Behoefte heeft om met iemand te praten, maar een psycholoog voelt een beetje overdreven
  • Constant vage klachten of terugkerende pijn heeft
  • Niet weet of je eerst aan je fysieke klachten moet werken of aan je emotionele spanning 

Stuur mij een mail en ik kijk met je mee! 

Wist je dat ik ook e-coaching doe, online coachen, per mail, (video)bellen en zelfs geheel anoniem als jou dat een beter gevoel geeft.

EN… Omdat ik iedereen een leven gun die niet alleen aan de buitenkant klopt, maar waarvan jijzelf ook echt stikgelukkig wordt en omdat ik mijn werk zelf heel leuk vind :). Geef ik deze maand nog 3! GRATIS sessies weg aan de eerste 3 die denken ’hier moet ik wat mee’. Stuur een replay op deze mail, bellen/appen mag ook op 06 298 815 54.

En mocht dit niet op jou van toepassing zijn, maar ken jij wel iemand die hier baat bij zou hebben, stuur deze mail dan zeker door!

Liefs,

Kim